-->
 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Οργανώστε το πάρτυ σας στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ!

Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια Μαρούσι

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι είναι ένας υπέροχος πολυχώρος 5 στρεμμάτων προορισμένος για μοναδικές εκδηλώσεις. Τα 22 φαντασμαγορικά παιχνίδια, όπως Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, Carousel, Σκουλήκι Αλέξανδρος (Roller Coaster), Super Τραμπολίνο και πολλά ακόμα πρωτότυπα παιχνίδια, συνθέτουν το σκηνικό και δημιουργούν μία σούπερ ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Απολαύστε την μεγάλη ποικιλία γεύσεων επιλέγοντας μεταξύ ενός ημιστεγασμένου χώρου (80 ατόμων) και ενός υπαίθριου χώρου (40 ατόμων). Τα Αηδονάκια διαθέτουν ηχητικό σύστημα, ενώ αναλαμβάνουν το στολισμό, τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ:

210 6198274

Αηδονάκια Play Town Escape Center Ίλιον

Η ονειρεμένη παιδική πόλη στο Αηδονάκια Play TownEscape Center / Odeon Cinemas στο Ίλιον έχει παιχνίδια για all day διασκέδαση, για παιδιά κάθε ηλικίας,τεράστιο παιδότοπο, swimming pool balls, αναρρίχηση spider και τα μοναδικά στην Ελλάδα Blue Blocks από την Imagination Playground, για απίστευτες δημιουργίες!
Όση ώρα τα παιδιά θα παίζουν, οι γονείς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, την μπύρα ή το ποτό τους.
Το" Αηδονάκια Play Town" διαθέτει καθιστικό 240 ατόμων, χώρους εκδηλώσεων και παιδικών party, θέατρο και δωρεάν parking 500 θέσεων εντός του εμπορικού κέντρου

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ:

210 2313752